Λόγω του Covid-19, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις ή περιορισμοί στην αποστολή των παραγγελιών. Οι παραγγελίες που θα γίνουν από τις 9 έως τις 22 Αυγούστου, θα επεξεργαστούν στις 23 Αυγούστου.

about us OPTIC CULTURE

Σχετικά

OpticCulture

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Αθήνας. Από το 2015, η έμπνευση μας ξεκινά με τις εικόνες απ’ τους δρόμους και τις ατίθασες αρχιτεκτονικές γραμμές του κέντρου, όπου πάνω σε δύο ρόδες φτάνει μέχρι τις πλαγιές των βουνών και το surf. Προσπαθούμε να ζούμε, να βλέπουμε μπροστά, με οπτικές διαφορετικές όπως και οι συλλογές των γυαλιών που επιλέγουμε. Δημιουργήσαμε ένα urban οπτικοπωλείο, δίνοντας σώμα στις σκέψεις, τις ιδέες και την αισθητική μας που καθημερινά αναδιαμορφώνεται και εξελίσσεται.

Αφουγκραζόμαστε το ρυθμό της πόλης και την ανάγκη της απόδρασης: προσφέρουμε μια συλλογή με ιδιαίτερη αισθητική, δημιουργώντας μια διαφορετική κουλτούρα στο χώρο των οπτικών, πάντα με προσοχή στην υψηλή ποιότητα τόσο των φακών όσο και των σκελετών. Μια συλλογή που προσπαθεί και αναδεικνύει την ομορφιά της απλότητας και την ανάγκη του διαφορετικού, μέσα από ένα καθημερινό χρηστικό αντικείμενο. Τα γυαλιά μας.

Σχετικά

Στο φυσικό μας χώρο, στην οδό Θεμιστοκλέους 49 στο κέντρο της ανήσυχης Αθήνας αλλά και στο online μας κατάστημα, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γυαλιά ηλίου, brands μακριά από τα συνηθισμένα, συλλεκτικά κομμάτια, που συνδυάζουν το κομψό με το αντισυμβατικό, πάντα σαν πρώτο στόχο την άνεση και την χρηστικότητα. Το δικό σου γυαλί, αναλόγως τις ανάγκες και το στυλ σου. Παράλληλα, θα βρείτε γυαλιά οράσεως, φακούς επαφής, θήκες, αξεσουάρ και άλλα.

anahickmanneyewear
gast
mujosh
nannimi
essedue
apro
gspectacles
oscar and frank
uniquedesigmmilano
marjo
calavera
spy
wilde
bobsdrunk
gagamilano
metronome
kaleos
0
Το καλάθι σας