Λόγω του Covid-19, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις ή περιορισμοί στην αποστολή των παραγγελιών. Οι παραγγελίες που θα γίνουν από τις 9 έως τις 22 Αυγούστου, θα επεξεργαστούν στις 23 Αυγούστου.

Τρόποι αποστολής

Το opticculture.com εξασφαλίζει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα με την εταιρία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ (έως 2kg) για αποστολές εντός Αττικής και 5€ (έως 2kg) για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιπτώσεις που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης διαφέρει και ενδέχεται να υπάρξει και επιπλέον επιβάρυνση οπότε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος.

Για αποστολές στην Κύπρο το opticculture.com σας εξασφαλίζει ταχύτητα και ασφάλεια μέσω των ΕΛ.ΤΑ. με συστημένο δέμα. Η χρέωση είναι 17€ (έως 2kg) με χρόνο παράδοσης από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Στις χώρες της Ευρώπης οι αποστολές γίνονται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. με συστημένο δέμα. Η χρέωση είναι 17€ (έως 2kg) και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Για τις υπόλοιπες χώρες οι αποστολές γίνονται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. με συστημένο δέμα. Η χρέωση είναι 27€ (έως 2kg). Ανάλογα με την χώρα προορισμού θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες , κλπ.).

Στείλτε μας e-mail στο info@opticculture.com ή καλέστε μας στο +30 210 3803616 για να σας ενημερώσουμε για τους χρόνους παράδοσης.

anahickmanneyewear
gast
mujosh
nannimi
essedue
apro
gspectacles
oscar and frank
uniquedesigmmilano
marjo
calavera
spy
wilde
bobsdrunk
gagamilano
metronome
kaleos
0
Το καλάθι σας